MODNÍ PŘEHLÍDKA | Motel Golf Start

Aktuality

MODNÍ PŘEHLÍDKA

Článek publikován 28. 10. 2015

kava-aurelius

Káva Aurelius a kancelář Mgr. Karel Nedbálek, advokát a otec sponzorovali charitativní módní přehlídku pod záštitou města Bystřice pod Hostýnem a dalších sponzorů. Jednalo se již o třetí ročník této akce, který proběhl dne 21. 11 .2015 v 16:oo hod v sále SD Sušil v Bystřici pod Hostýnem.

Na přehlídce kromě modelů a modelek módního oblečení vystoupil Pavel Novák a Domenico Martucci. Návštěvníci vychutnávali i na speciální nabídku bufetu a občerstvení, vynikající kávu značky Aurelius a výborné víno Charles Imperator. Jako model se představil i člen právní kanceláře.

Celá akce a její výtěžek šel na konto Základní školy praktické a Základní školy speciální Bystřice pod Hostýnem a hlavně dětem. Spojil se svět módy k podpoře dobré věci – abychom plnili sny dětem s handicapem nebo např. chudého prostředí. Z výtěžku bude hrazeno dětem cestovné na výlety, ZOO, besedy a jiné zajímavé akce. Řídíme se slovy „Co jednou uvidíš – zůstává déle v mysli“.

Více o škole na www.zsdubicek.cz

S případnými sponzorskými dary se můžete obracet na Mgr. Dagmar Míčkovou, mob 737 485 692 nebo na emailu: mickova.dagmar@seznam.cz.


Copyright © 2024 Miroslav Tomšů; všechna práva vyhrazena
Administrace