TÝDEN KÁVY VE ZLÍNĚ | Motel Golf Start

Aktuality

TÝDEN KÁVY VE ZLÍNĚ

Článek publikován 6. 10. 2015

Dne 3. 10. 2015 proběhl „Týden kávy ve Zlíně“. Prezentace slušovické kávy Aurelius a ostatních pražíren, dovozců kávy či kávového příslušenství probíhala v krásném prostředí Zlínského zámku, kde si bylo možno taktéž poslechnout přednášky více či méně o kávě.

Jsem velmi ráda, že se naše káva Aurelius neztratila a získala si spoustu příznivců. Velmi ráda jsme se seznámila se spoustou lidí, kteří se zajímali o vše, co s kávou souvisí. Od různých druhů kávy, přes její zpracování až po jejich přípravu.

Tímto i vzdávám hold obyvatelům Zlína, kteří svou hojnou účastí ukázali, že jim není jedno, co pijí. Mimo jiné na základě podnětů návštěvníků jsme se rozhodli pokračovat v hledání a vyjednání možnosti prodeje kávy ve Zlíně. Do té doby jsme se rozhodli, že bude možné osobní doručení kávy do Zlína na základě předchozí domluvy.

První ročník akce Den kávy ve Zlíně je úspěšně za námi, ale ještě do středy 7. října máte možnost navštívit zajímavý kávový program kaváren zapojených do projektu Týden kávy:

Odkaz na stránky akce: ZDE.

Andrea Záhořáková, jednatelka SLUŠOVICE – EXPORT, spol. s r. o.


Copyright © 2024 Miroslav Tomšů; všechna práva vyhrazena
Administrace