Křest knihy NEW AGE POST | Motel Golf Start

Aktuality

Křest knihy NEW AGE POST

Článek publikován 16. 9. 2018

Pří příležitosti dostihového dne 15. 9. 2018 ve Slušovicích se uskutečnil křest knihy New age post od autorů JUDr. Ing. Karla Nedbálka,PhD., MBA a Andrey Zahořákové. Křestu se zúčastnili kmotři Ing. Zdeněk Škromach a MUDr. Helena Nedbálková.

Wellcome drink byl likér dle výběru od Nedbálků značky Charles Imperátor, jednalo se o višňovku, třešňovici, ořechovku, ostružinovou a okurkovici.

Autoři poděkovali divákům a zájemcům, že přišli na křest knihy. Přejí si, aby ti, kteří si knihu přečtou a rozvinou diskusi, o tom, v čem se autoři mýlí, nebo že někdo vidí věc jinak, jak se bude vyvíjet budoucnost lidstva, v čem je to poučilo, aby to autorům sdělili, neboť to bylo přesně účelem knihy.

Kmotři popřáli zdar knize a vyzdvihli myšlenky, které je v knize zaujaly. MUDr. Helena Nedbálková uvedla úsměvnou historku, jak JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA opravil první robotizované pracoviště ve Slušovicích. Kdo má zájem, je to uvedené a zdokumentované na videu. Nebo na Parlamentních listech: https://www.parlamentnilisty.cz/profily/JUDr-Ing-Karel-Nedbalek-PhD-MBA-47562/clanek/NEW-AGE-POST-88825

 

 


Copyright © 2024 Miroslav Tomšů; všechna práva vyhrazena
Administrace