Konference spolupráce s Čínou listopad 2019 | Motel Golf Start

Aktuality

Konference spolupráce s Čínou listopad 2019

Článek publikován 12. 11. 2019

Ve dnech 8. 11. 2019 až 10. 11. 2019 se v Číně v provincii Hebei se konala druhá konference o spolupráci malých a středních podniků Číny a střední a východní Evropy. Konferenci doprovázel také summit podnikatelů, který se konal již po čtvrté.

Moto konference bylo „Pragmatický, inovativní, sdílený“. Farma Čínsko-Česko-Slovenského přátelství svým významem přerostla v platformu, která v současné době buduje Zónu spolupráce 17 + 1 mezi Čínou a zeměmi střední a východní Evropy. K účasti bylo přizváno více než 300 zástupců z Polska, České republiky, Chorvatska, Lotyšska, Rumunska, Malajsie, Maďarska, Slovenska, Srbska, Itálie a dalších zemí a sdružení domácích podniků.

O nových možnostech spolupráce jsme tak, jako již tradičně, vyrazili jednat i my.

Naše kancelář ve složení JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA, Naděžda Malinová a Mgr. Karel Nedbálek, představila v Číně české výrobky. Mimo jiné víno Charles Emperor, kávu Aurelius a právní služby naší advokátní kanceláře. Dalšími námi prezentovanými projekty byla linka na ekologickou likvidaci plastů (která vznikla ve spolupráci českých a kanadských podniků), projekt letiště „Na hedvábné stezce“ nebo nabídka prodeje mlékárny na výrobu mléčného prášku používaného k výrobě čokolády.

Letos jsme také prezentovali možnost vzdělání zahraničních studentů na českých vysokých školách, zejména o možnosti spolupráce s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně.

IMG_0241

Obrázek 1 z 16

 


Copyright © 2024 Miroslav Tomšů; všechna práva vyhrazena
Administrace