Zlepšení pracovního a životního prostředí | Motel Golf Start

Aktuality

Zlepšení pracovního a životního prostředí

Článek publikován 13. 3. 2020

 

Naše advokátní kancelář Mgr. Karel Nedbálek a otec se rozhodla, že půjdeme v pátek 13. 3. 2020 v odpoledních hodinách zlepšit životní a pracovní prostředí okolo Motelu Golf Start Slušovice a břehů Dřevnice. Vzhledem k tomu, že někteří vandalové uřezali na Vánoce stromečky, rozhodli jsme se uřezané a uschlé stromečky dosadit. Ideální dobou pro vysazování stromů je jarní období. Vysadili jsme celkem přes 30 stromečku. Některé jsou smrky a některé kanadské jedle.

Samotné výsadbě předcházel nákup jehličnatých stromečků v lesní školce. Vybaveni rýčem, jsme vyrazili sázet. Počasí nám přálo, bylo krásné slunečné odpoledne. Vzhledem k tomu, že teď děti mají prázdniny, bylo to příjemné zpestření probíhajících prázdnin i pro naši nejmladší generaci.

Dále jsme posbírali kolem břehu řeky Dřevnice plechovky od piva, papíry a plastové sáčky, bylo toho několik tašek. V úklidu se bude dále pokračovat, do konce dubna v pátek budeme minimálně 2 hod. provádět úklid a zametání a natírání obrubníků a jiné práce pro zlepšení pracovního a životního prostředí okolo Motelu Golf Start Slušovice, aby návštěvníci a klienti naši advokátní kanceláře se cítili spokojeně. Teď už nám nezbývá nic jiného, než jen čekat, až nám stromečky povyrostou a budou nám dělat radost.

Vzpomněl jsem si, jak v roce 1989, kdy jsem pracoval v JZD AK Slušovice jako vedoucí provozu kompletace počítačů TNS, vyhrál soutěž mezi provozy družstva o nejlepší životní a pracovní prostředí. Za odměnu jsem jel na poznávací cestu do USA, Texasu. Tam jsem jel z uzavřené země komunistického bloku a na zpět jsem se vracel po 19. listopadu 1989 do už skoro v tu chvíli svrchované a svobodné země.

doc. JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA


Copyright © 2024 Miroslav Tomšů; všechna práva vyhrazena
Administrace